AktualityKoronavírus

Mesto rozdalo seniorom nad 65 r. 540 ochranných rúšok

obed
poradna

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 26. 3. 2020 /štvrtok/ o 8.00 hod. na MsÚ Zlaté Moravce.

Rúška sa rozdávajú seniorom nad 65 rokov. Včera sa rozdalo 540 ks (je to rozdelené po obvodoch a následné rozdávanie po uliciach presne podľa zoznamu) dnes sa rozdajú ďalšie. Nakoľko v ZM je seniorov nad 65 rokov cca 2400, tak treba mat trošku strpenia. Rúška sú zabalené v sáčku a vhodené do schránky.
  • Dňa 25. 3. 2020 bolo v mestských obvodoch č. 1 a č. 2 prostredníctvom predsedov Výborov mestských častí č. 1 a č. 2 doručených seniorom nad 65 rokov 540 ochranných rúšok.
  • Dňa 26. 3. 2020 Krízový štáb mesta Zlaté Moravce zabezpečil ďalšie prerozdelenie ochranných rúšok pre mestskú časť Prílepy, mestskú časť Chyzerovce a časť mestských obvodov č. 1 a č. 2.
  • Krízový štáb mesta sa kontaktoval s Krízovým štábom Nemocnice Zlaté Moravce a.s. a s prednostkou Okresného úradu Zlaté Moravce a prehodnotili aktuálnu situáciu
  • Konalo sa pracovné stretnutie s vedením OO PZ Zlaté Moravce
  • V prípade potreby zabezpečenia väčšieho množstva stravy (obedov), Krízový štáb mesta zabezpečil dostatočné kapacity na pokrytie požiadaviek občanov mesta Zlaté Moravce

Chcete vedieť o všetkom? Aktivujte si notifikácie


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button